2010.05.05. 17:09 Psychedelice

A lány, akinek csak pár óra boldogság jár... part.II

Sms-t írt neki, amit éjszaka a fiú el is olvasott éjfél körül, de nem reagált rá. A lány amikor felébredt reggel, délután kettőkor, megcsörgette a fiút, hátha az válaszol majd valamit az üzenetre... De a fiú nem válaszolt. A lány megpróbálta vezetékesről hívni a fiút, de a fiú nem vette fel, nem nyomta ki, egyszerűen csak kicsengett a végtelenségig... Aztán a lány megunta a hiábavaló várakozást, gondolta, a fiú nem tudja ki keresheti, ezért nem veszi fel, majd a saját számáról, mobilról, ismét megpróbálta hívni a fiút... Mire ő kinyomta a telefont, majd pár perc múlva; " A hívott szám átmenetileg nem kapcsolható, kérjü ismételje meg hívását később. A hívott szám átmenetileg..." A lány összetört.

Minden kis apró reménysugár eltűnt belőle, minden álma szertefoszlott. Nem, nem sírt, mert már képtelen arra is.
Késöbb írt egy sms-t a fiúnak, amiben megkérte, hogy legalább akkor csak mondjon annyit, hogy ennyi volt, nincs tovább, egy pár órás dolog volt és kész vége, továbbá, hogy a lány nincs rászorulva az ő társaságára.
Azóta várja a választ, legalább egy visszaigazoló sms-t, hogy tudja, hogy a fiú megkapta az üzenetét.

Nemtudom milesz... Nemtudom mit remélhetek már ebből az egészből. Úgy érzem, nem érdemeltem ki semmiféle cselekedetemmel Tőle ezt a bánásmódot, úgy érzem, az őszinteség nekem is jár. Érzem, hogy ez egy befejezetlen dolog még, érzem, hogy lesz még ennek folytatása.
Kiváncsian várom, hogy milyen. Remélem hamarosan megtudom...

komment


süti beállítások módosítása